Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Vásárlási feltételek

Általános Szerződési Feltételek

Szolgáltató: Pharma Papír Kft.

A pharmapapir.hu oldalon található termékek eladója a Pharma Papír Kft. továbbiakban mint Eladó

Székhely: 8000. Székesfehérvár Távirda utca 10.

Cégjegyzékszám: 07-09-029877

 

Adószám:25021051-2-07

 

Telefonszám: 06 31  781 0534

 

E-mail: pharmapapirkft@gmail.com

 

 

Megrendelés:

 

A rendelés feladása és elküldése azt jelenti, hogy a Megrendelő, továbbiakban, mint Vevő elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen feltételeket. A rendelés feladása még nem minősül szerződéskötésnek. A rendelés feladásakor visszaküldött önműködő rendelési tájékoztató e-mail nem számít visszaigazolásnak, azzal csak azt tudatjuk, hogy megrendelése bekerült a rendszerünkbe. Amennyiben rendeléséről a tájékoztatót nem kapja meg, úgy kérjük, ismételje meg rendelését, vagy lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal. Munkatársunk a rendelés feldolgozása után e-mailben visszaigazolást küld a Vevő által megadott e-mail címre. A visszaigazolás munkanapokon Hétfő - Péntek: 8.00 – 17.00 óra között történik.

A visszaigazolás írásba foglalt szerződésnek minősül, azaz a rendeléssel és annak visszaigazolásával távollévők között magyar nyelven köttetett írásbeli szerződés jön létre a Vevő és az Eladó között . Ezen dokumentumokat iktatjuk és tároljuk. A Vevő a megrendelés elküldésével kijelenti, hogy az általa szolgáltatott adatok a valóságnak megfelelnek, az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat tudomásul vette, megértette, és azokat magára nézve kötelezőnek tekinti.

 

Szigorú számadású nyomtatványok vásárlása:

 

Szigorú számadású nyomtatványokat csak azon Vevőink vásárolhatnak tőlünk, akik tudomásul veszik, hogy adataikat (magánszemélyként nevüket és adószámukat) cégünk rögzíti, nyilvántartja és a megfelelő jelentésekben az adóhivatal számára is elérhetővé teszi. Kiszállítás esetén a megrendelést követően Ügyfélszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot nyilatkozattétel céljából, melyben igazolja, hogy ki képviseli a céget szigorú számadású nyomtatványok vásárlása esetén.

A Pharma Papír Kft. az így birtokába jutott személyes adatokat nem szolgáltatja ki, az intézkedésekre a nyomtatványokkal való esetleges visszaélések megakadályozása érdekében van szükség.

Szigorú számadású nyomtatvány vásárlására postai úton, utánvétellel nincs lehetőség, csak abban az esetben vásárolhatóak ha kollégáink személyesen szállítják ki a megrendelést.

Kérjük a megrendelés előtt e-mailben vagy telefonon érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál a szállítás feltételeiről.

 

Árak:

 

Az pharmapapir.hu oldalon feltüntetett árak Bruttó árak, amelyek tartalmazzák az Áfát, de nem tartalmazzák a szállítás költségeit. Az Eladó fenntartja a jogot magának, hogy a vételárakat bármikor megváltoztathassa. A változtatás akkor lép életbe, amikor az új ár az pharmapapir.hu oldalán megjelenik. A korábban már megrendelt és visszaigazolt termékek árát a változtatás nem érinti.

Az internet jellegéből adódó technikai hibákért, elírásokért, pontatlan árakért cégünk nem vállal felelősséget. A nyilvánvalóan téves, elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő ár esetén nem vagyunk kötelezhetőek a termék hibás áron történő kiszállítására.  Ebben az esetben felajánljuk a helyes áron történő kiszállítást. Amennyiben a vevő a felajánlott árat nem találja elfogadhatónak elállhat vásárlási szándékától.

 

Fizetési módok:

 

A számla kiállítója: Pharma Papír Kft.

Utánvétel: kiszállításkor, átvétel során fizetendő egy összegben, előreutalással, vagy Barion fizetési lehetőséggel.

Átutalás: szerződött partnereinknek engedélyezett a szerződésben foglalt határidejű átutalásos fizetés.

 

 

Visszavásárlási garancia:

 

Megrendelését minden következmény nélkül lemondhatja a megrendelést követő 2 órán belül.

 

 

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az itt bemutatott képek - a termékekről - egyes esetekben nem adják vissza 100%-ban a termék tényleges megjelenését. Ezért, ha a megvásárolt termék bármilyen okból kifolyólag nem felel meg igényeinek és az sértetlen, használatba nem vett termék, akkor 14  munkanapon belül visszaadhatja és a terméket kicseréljük, vagy visszavásároljuk.

Ebben az esetben a felmerülő esetleges költségek (postaköltség, és egyéb kiadások) a Vevőt terhelik.

Egyedi, kifejezetten a Vevő kérésére, igényére gyártott vagy beszerzett termék esetében a visszavásárlási garancia nem érvényes.

Csak bérmentesítve visszaküldött csomagot áll módunkban elfogadni az eredeti számlát mellékelve. Utánvéttel vagy portósan feladott csomagokat technikai okokból nem tudunk fogadni.

 

 

Jótállás, szavatosság:

 

Jótállási igények érvényesítéséhez a vásárlásról kiállított számlát őrizze meg. A jótállásra és a szavatosságra a Ptk-ban és a 151/2003. (IX. 22.) kormányrendeletben foglaltak az irányadók.

 

Elállás joga:

 

Csak az Eladóhoz beérkezett email-ek tekinthetők elállásnak. Abban az esetben, ha az email elveszett vagy nem a megadott időn belül érkezett meg, akkor a rendelés teljesítésre kerül. Ha a Vevő a rendeléstől nem a megadott időben vagy módon áll el, akkor minden, a rendeléssel kapcsolatos költséget köteles megtéríteni. A Vevő viseli az elállás miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Egyedi, kifejezetten a Vevő kérésére, igényére gyártott, vagy beszerzett termék esetében az elállás joga nem érvényes. Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. (II. 5.) kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával.

 

Felelősség:

 

A Vevő a rendelés leadásával illetve a regisztrációval egyidőben, magára nézve kötelezően elfogadja a jelen Általános Szerződési Feltételeket. Kijelenti, hogy azt ismeri, tisztában van a rendelés, és a teljesítés feltételeivel, ismeri az internet lehetőségeit és korlátait, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és az esetleges hibákra. A regisztrációs lap téves vagy hibás kitöltése esetén a regisztráció érvénytelen. Az ebből származó esetleges téves teljesítésért az Eladó semmilyen formában nem vállal felelősséget. A vételár mindig a kiválasztott termék mellett feltüntetett ár, amely tartalmazza az általános forgalmi adót (ÁFA) is. A vételáron felül a vásárlót terheli a szállítás költség, mely a rendelési összesítőn külön tételben feltüntetünk erről automatikus rendelési tájékoztatót küldünk. Munkatársunk a megrendelés feldolgozása után visszaigazolást küld, mely tartalmazza a szállítási határidőt és a csomagolás költségét is. A visszaigazolás írásba foglalt szerződésnek minősül, azaz a rendeléssel és annak visszaigazolásával távollévők között köttetett írásbeli szerződés jön létre a Vevő és az Eladó között. Az Eladó nem felelős semmilyen alapon, semmilyen kárért, ami az áruházhoz való csatlakozás miatt következett be, egyedül, a Vevő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait az esetleges behatolóktól. Az Eladót nem terheli felelősség az Interneten küldött, vagy fogadott adat elvesztése, az internetes hálózatban bekövetkező működési hiba miatt, ami megakadályozhatja a zavartalan működést, valamint nem felelős a szoftver, a program, vagy más technikai hiba miatt bekövetkezett semmilyen hiányosságért. Az Eladó az ezzel/ezekkel kapcsolatos minden (kártérítési) felelősségét kizárja, amit a Vevő a regisztrációval kifejezetten tudomásul vesz és elfogad.

 

 

Egyéb:

 

Jelen feltételeket az Eladó szabadon módosíthatja. Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor a módosítás szövege megjelenik a weblapon. Abban az esetben, ha a látogató bármilyen formában megsérti a jelen Feltételekben foglalt szabályokat, az Eladó szabadon érvénytelenné nyilváníthatja a Vevő megrendelését. A weblap üzemeltetője és/vagy az Eladó fenntartja a jogot, hogy weboldalon található tartalom jogosulatlan használata, így idegen honlapon a tartalom részének vagy egészének közzététele előzetes írásbeli hozzájárulás nélkül, a honlap tartalmának külső támadása, hírlevélben, vendégkönyvben a törvényes előírásokat és/vagy társadalmi normákat sértő esetekben, illetve e-mailben történő szándékos vírusküldés, kéretlen levélküldés - spam - esetén a szükséges jogi lépéseket megtegye, és a jogsértő fél elérhető adatait a hatóságoknak átadja.

 

 

Tárhely szolgáltató: Rackhost Zrt.

6722 Szeged, Tisza Lajos körút 41.

Adószám: 25333572-2-06

Cégjegyzékszám: 06-10-000489

Adatvédelmi nyilatkozat
A Pharma Papír Kft. elkötelezett az ügyfelek bizalmas és személyes információinak tiszteletben tartása és megőrzése iránt.
A honlap bármikor megtekinthető anélkül, hogy a látogató felfedné kilétét, vagy bármilyen személyes információt szolgáltatna magáról. A honlap meghatározott részeihez való hozzáférés azonban az információk személyre szabása, illetve a látogatók pontosabb kiszolgálása érdekében regisztrációhoz kötött.

1. Az adatkezelés jogalapja

A jelen honlap közreműködésével szolgáltatott adatok kezelésének jogalapja a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (a továbbiakban: adatvédelmi törvény) 3.§ (1) bekezdésének a) pontja, azaz az adatkezeléssel érintett hozzájárulása, tehát az adatszolgáltatás önkéntes.

2. Az adatkezelő neve, elérhetősége

Cég neve: Pharma Papír Kft.

Cégjegyzékszám:07-09-029877
Székhely: 8000. Székesfehérvár Távirda utca 10.
Tel.: 06 31 781 0534

Email: pharmapapirkft@gmail.com3. Az adatkezeléssel érintettek köre

Az onlinepapir.hu Internetes Áruházban regisztrált felhasználók adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. Adatait harmadik félnek nem adja át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél a Pharma Papír Kft. alvállalkozójaként működik (pl. Posta, futárszolgálat). Ekkor azonban, az alvállalkozók a Pharma Papír Kft. által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

4. Regisztrációs adatok

Vásárlóinknak a regisztráció folyamán meg kell adniuk személyes adataikat (név, cím, telefonszám, e-mail stb.). Ezeket az adatokat kizárólag a megrendelések pontos teljesítése érdekében kérjük és tároljuk. Ügyfélszolgálatunk az Ön adatait arra használja, hogy szükség esetén felvegye Önnel a kapcsolatot, és teljesítse a megrendeléseket.

5. A megrendeléssel kapcsolatos tájékoztatás

A Pharma Papír Kft. vásárlóit a pontos és gyors tájékoztatás érdekében a következő formában tájékoztatja: e-mail, telefon, vagy SMS segítségével.  Javasoljuk, hogy teljes körű regisztrációs adatokat adjon meg, hogy ügyfélszolgálatunk a lehető legrövidebb időn belül fel tudja venni Önnel a kapcsolatot a megrendelésével kapcsolatban.

6. A regisztráció megszüntetése

A Pharma Papír Kft. lehetővé teszi vásárlói számára a céggel való kapcsolattartás megszüntetését, és az adatainak törlését a Pharma Papír Kft. nyilvántartásából.

Ehhez kérjük, küldjön egy e-mailt az onlinepapir@gmail.com címre, amelyben pontosan feltünteti a regisztrációkor megadott e-mail címét és nevét.

7. A felhasználó adatainak módosítása

Regisztrált felhasználóink a Pharma Papír Kft.  internetes áruházban megadott adatokat bármikor megváltoztathatják a "Rendelési adatok módosítása" menüpont alatt, belépést követően az "Adataim módosítása" gombra kattintva.

8. Az adatkezelés célja

Az adatkezelés célja a 2. pontban meghatározott megrendelés esetén az adatkezelő és az adatkezeléssel érintett közötti ügyfélkapcsolat egyszerűsítése, a felek között ennek során létrejött szerződés teljesíthetőségének biztosítása, hírlevél küldése.

9. Az adatkezelés ideje

Az adatkezelés addig tart, amíg az adatkezeléssel érintett az adatok törlését az adatkezelőtől nem kéri.

Ezekben az esetekben az adatkezelő 3 munkanapon belül az adatkezeléssel érintett adatait a nyilvántartásból törölni köteles.

10. Az adatkezeléssel érintett jogai, jogorvoslati lehetőségei

Az adatkezeléssel érintett :
a) tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, 
b) kérheti személyes adatainak helyesbítését, 
c) kérheti személyes adatainak törlését, 
d) tiltakozhat személyes adatának kezelése ellen, 
e) jogainak megsértése esetén bírósághoz fordulhat. 

11. Az adatvédelmi nyilvántartás

A jelen adatvédelmi tájékoztatóval érintett adatkezelést az adatvédelmi törvény 30.§ a) pontja alapján az adatvédelmi biztos által vezetett adatvédelmi nyilvántartásba nem kell bejelenteni.
Webáruház készítés